May 27, 2015 - 0 Comments - Marketing online, social mecia, Social Media -

Marca personal: Definició i exemples web

Què és?

Una marca personal és un nom, un eslògan o una imatge que et defineix com a professional del teu sector i et permet posicionar-te per davant d’altres professionals.
La millor manera de posicionar el teu nom o la teva marca professional és crear la teva pròpia web i vincular-la a les xarxes socials.

D’on ve?

Prové de la necessitat de ser diferent de les demes pàgines i destacar en el teu camp respecte a altres professionals.

Com es fa?

Per destacar sobre les demes persones o marques és necessari ser creatiu i saber transmetre un missatge de forma directa i impactant, millor si potser visual i caldrà recordar que el sector del personal branding evolucionarà de manera rapida. Serà necessari adaptar-se als canvis de manera rapida per no quedar-se enrere.

Cap on va?

El futur immediat del personal branding requerirà que les noves marques hagin d’innovar i ser més creatives a l’hora de crear websites per poder situar-se per sobre de les marques existents.

Exemples

Diversos exemples de marques personals les podem trobar per internet visitant les pàgines web dels professionals dels diferents sectors com per exemple:

  1. Andrés Pérez Ortega: Consultor d’Estratègia Personal i Branding Personal que ens presenta la seva infografia sobre marca personal:
  2. Enrique Dans: Professor de Sistemes d’Informació en IE Business School. És expert en tecnologies i publica novetats en aquest sector.
  3. David Rabaez: Administrador d’aplicacions en Ingenia. Expert webmaster i tecnologies d’internet que publica articles sobre com administrar pagines web i aplicacions d’administració.
  4. Angela Merkel: Política. Cancellera d’Alamània i considerada la dona amb més poder del món, gestiona la seva marca personal a través de la seva pàgina web on exposa la seva biografia i la seva etapa política.
  5. Cristiano Ronaldo: Futbolista professional. Des de la seva pagina web, publica fotografies de la seva activitat diària creant un perfil de persona social que no només es dedica al futbol.
  6. Darren Hardy: Personal branding superheroi. Es dedica a ajudar a crear marques personals I disseny de pàgines web per poder posicionar-te.
  7. Chase Jarvis: Fotògraf professional. Mostra el seu treball fotogràfic en la seva pàgina web.
  8. Dan Barrett: Viatger. Mostra fotografies dels seus desplaçaments. També es  a una empresa de disseny web perquè realitzin tot el treball de crear una marca personal amb el disseny de la pàgina i la gestió dels continguts: Branditnext: Empresa de branding i de disseny web. Realitza pàgines per diferents clients, des de futbolistes a empreses de motocicletes.